Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#foundation Instagram Medias

Assalamualaikum hari Sabtu yang bermaksud hari utk pergi ke kenduri2 kahwin hehehe jangan lupa pakai Fame Cosmetics tau nak cecantik tu ___ @Regrann from @nuex_rosli menggunakan : Fame Mascara. Fame Eyeliner. Fame Matte Lip Cream (LE code Glam). Fame BB Cushion Code Fair. "Cantiknya lah hai eyeliner waterproof pekat hitam dari Fame Cosmetics dan juga limited edition matte lip cream warna GLAM yg NR share dgn korang LIVE tengahari tadi ❤️❤️❤️ ___ . • Fame Eyeliner - RM29 exclude postage • Fame Mascara - RM45 exclude postage • Fame BB Cushion - RM55 exclude postage • Fame Matte Lipcream (LE EDITION) - SOLD OUT Whatsapp us 01136577088(temporary no) to purchase yours . . #famebbcushion #famecosmetics #famemattelipcream #famemascara #fameeyeliner #foundation #bbcream #mattelipstick #lipstickmurah #lipstickmurah malaysia #lipstickoriginalmalaysia #makeupmurah malaysia #makeupmurah #lipmatte #lipstickhalal #makeuphalal #sayajual lipstick #sayajual #lofattah #igreview #bazarpaknil #bazaronline #sapotlokal #lokalbrand #muamalaysia #malaysia #ajscreamer #ilofayou #lovevivy

3/25/2017 8:51:53 AM 0

Normal price Rp. 245k --> NOW ONLY Rp 200k. Missha – Natural Cover Tension Pact #23 Missha merupakan salah satu produk high-end Korea dan tidak diragukan lagi kualitasnya Untuk para pecinta make up, produk ini harus banget dimiliki! Kelebihan produk ini cukup banyak dibandingkan dengan brand lainnya, seperti : Berfungsi sebagai foundation + concealer sekaligus, sehingga tidak perlu memakai BB Cream/CC Cream lagi (praktis) dan corrector untuk menutupi bekas jerawat agar make-up lebih flawless. Cushion brand Missha coverage levelnya lebih baik dari teenage brand cosmetic seperti Etude House. Membuat make-up lebih tahan lama dan tidak kusam. Dengan harga hanya 200k, produk ini jelas SANGAT TERJANGKAU! #cushion #foundation #concealer #primermakeup #basemakeup #missha #jualankosmetik #skincaremurah #koreaskincare #jualanskincare #beautyskincare #produkkorea #skincareori #kosmetik ori #cosmeticmurah #agenkosmetik #kosmetik #koreakosmetik #koreamakeup #kosmetik jakarta #makeupjakarta #maskermurah #maskerkorea #lipstickmurah #lipstickkorea #fundationmurah #fundationkorea

3/25/2017 8:41:19 AM 0
Sponsored ads

KENAL JENIS FOUNDATION SEBELUM BELI . Jenis-jenis Foundation Dan Kesesuaiannya . Jom kita baca tips dibawah. Mungkin ia dapat membantu anda semua untuk membuat pilihan foundation yang tepat bersesuaian dengan kulit wajah anda. . Semoga bermanfaat. . Nak cuba Nurraysa boleh dm atau wasap saya 019-2144664 . #nurraysa #Makeupmesrawuduk #foundation #foundation organik #Makeupmesrawuduk #019-2144664

3/25/2017 8:52:42 AM 0

KENAL JENIS FOUNDATION SEBELUM BELI . Jenis-jenis Foundation Dan Kesesuaiannya . Jom kita baca tips dibawah. Mungkin ia dapat membantu anda semua untuk membuat pilihan foundation yang tepat bersesuaian dengan kulit wajah anda. . Semoga bermanfaat. . Nak cuba Nurraysa boleh dm atau wasap saya 019-2144664 . #nurraysa #Makeupmesrawuduk #foundation #foundation organik #Makeupmesrawuduk #019-2144664

3/25/2017 8:52:29 AM 0
Sponsored ads

ขอบพระคุณ ลูกค้าทุกท่านที่แวะมาอุดหนุนนะคะ " Jurness แป้งพัฟกันน้ำ เนียนเด้งขั้นเทพ " สั่งซื้อ สอบถาม ติดต่อได้เลยนะคะ Tel. 096-9566991 IG : Jurness_Makeup FB : http://facebook.com/jurness.makeup Website : http://jurness.lnwshop.com Line : Pimployiiz http://line.me/ti/p/T0LCGwnRUi

3/25/2017 8:51:55 AM 1

Selamat pagi!!! Dah cuci muka blom? Kalo blom.lagi jom try cuci muka dgn Skinvigorate Brush ni. Anda pasti suke dgn hasilnya. Sebab??? KELEBIHAN MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH. Menanggalkan 85% makeup lebih baik daripada menggunakan jari. Menghaluskan garis-garis halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil. Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat. Seperti membuat facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed. Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yang mereka katakan tentang Skinvigorate cleansing brush disebuah kajian pengguna bebas:- 97% -Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit. 94% -Mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri. 96% -Memberikan tona kulit yang lebih sekata. 93% -Memulihkan kulit wajah yang tampil muda. 95% -Kulit rasa lembut, licin dan sihat. Haa.. Banyak kan kelebihan dan kebaikkan berus comel ni. Ada warranty satu tahun kalau beli. Hari-hari guna pun masih bertahan sehingga bertahun- tahun. Harga berpatutan. Jom dapat kan dari saya sekarang. Nora adinda 0133023611 Beauty Consultant #marykayshahalam #marykayklang #marykaybanting #marykaysubangbestari #beautyconsultantmarykay #skinvigoratecleansingbrush #pobling #like4like #foundation #minazlovers #loffatah #neelofarhijab #majalahwanita #laraalana #partime #skin #skincare

3/25/2017 8:51:30 AM 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday