Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#ishpomadeshop Instagram Medias

Alhamdulillah..ni first pomade in Malaysia with vitamin e serum.. Haa terbaik nihh..diproses dengan bauan yg amat mengharum..original grape.. . 100gram=rm30 150gram=rm40 COD ALOR SETAR . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:03am 01/15/2017 0

Tudia...rising up bakhang.. Nak habaq ni..pomade ni memang kelia hbaq kt hagpa ni... . Nak tau betoi ka tak betoi..meh try tgk..baru tau macam mana amukan dia..hahaha.. . Rm40 sahaja free postage #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:43pm 01/14/2017 0

Hello boys..salam jumaat..!! Dah try pomade ni blom? Jika belum..meh try sekarang..dijamin terbaik... . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:47am 01/13/2017 1

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:36am 01/13/2017 0
Sponsored ads

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. Ws:017:4957551 Wc:kechik_sweet01 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:14am 01/13/2017 0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:08am 01/13/2017 1

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:08am 01/13/2017 0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkanpomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:07am 01/13/2017 1

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:06am 01/13/2017 0

Alhamdulillah customer ptg ni.. Tq brader @wanzulhamli @iamajiqmuqri .. Jdi yg nak cod pomade mlm ni..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 . #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah 

10:59am 01/12/2017 0
Sponsored ads

Alhamdulillah..duckhead kini mendapat sambutan yg amat baikk daripada pembeli2 smua... Jadi..apa tunggu lagi bro? Cepat order duck head pomade melalui @pomade.fianz sekarang.. Whatsapp ke 0194160025 untuk order pomade nih sekarang!!! . COD area Alor Setar 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:36am 01/12/2017 0

Alhamdulillah..pirates empire pomade kini datang dengan vitamin e serum yg menyihatkan rambut anda!!! Jadi jangan tunggu lama2 .. Nanti lama2 dia diambil orang..!! Hehe . Rm30 untuk 100gram Rm40 untuk 150gram.. Jdi yg mana nak cod area aor tu boleh roger saya skrg!! . Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:24am 01/12/2017 2

Hipster Pomade ready stock guys!!! Pomade ini adlah baik utk rambut anda yg bermasalah.. Anda berminat dengan hipster pomade? Boleh dm saya skrg... Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025.. . Rm35 sahaja #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadealorsetar  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #cpcodkedah  #hpcodalorsetar  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:00am 01/10/2017 0

Hye hye hyee...!!! Alhamdulillah..stg mlm ad cod area jalan pegawai.. Ad yang nak selit order? Haa boleh roger saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 . Hipster pomade,mempunyai 3 bauan segar : 1.mixberries 2.apple 3.vanilla . Jadi buat pilihan bauan yg terbaik dan kesukaan anda ! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadealorsetar  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:56am 01/10/2017 0

Skull Republic Embos Monster Edition Rm45 sahaja.. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:06am 01/09/2017 2

Hello Boys!!! Anda sudah gunakan pomade nih? Haaa meh try meh..x mau? Rugi kalau x mauu..menyesal x guna..hahaha.. Bau wangi ke tak? Alhamdulillah stakat ni smua minat dengan bau nyaa yg amat mewangi... . Nak order? Boleh roger saya di whatsapp skrg .. 0194160025 0194160025 0194160025.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:04am 01/09/2017 4

Haa tudia magnum dgn berwajah yg baharu... Rm40 sahaja...COD ALOR SETAR . WHATSAPP KE 0194160025 0194160025 0194160025 SEKARANG !!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:39am 01/08/2017 1

Alhamdulillah hari hujan pon kita cod jugakk demi customer!! Hehe..COD area alor setar.. . Jadi sesiapa yg nak beli pomade .. Boleh whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025.. . Strong Hold | Shining |grape/apple scent| waterbased |145gram|rm40 sahaja bro.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:26am 01/08/2017 1
Sponsored ads

Haa tudiaa pirates empire pomade kini dengan dua kuatiti berat!!! 113gram=rm30 150gram=rm40 Jadi..buatlah pilihan yg terbaik anda sekrang untuk memilih 113gram atau 150 gram . Sudahkan anda mempunyai pirates empire pomade? Jika belum..meh dapatkan drpd @pomade.fianz trusted seller pirates empire pomade haa!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

11:32am 01/07/2017 2

RISING UP POMADE 120gram / 4.2oz/120ml Lavender Scent Heavy Hold ✨ Hard Shine Waterbased RM40 Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:12am 01/06/2017 1

SKULL REPUBLIC POMADE!!! fresh perfume scent.. waterbased | heavy hold | 250gram bau yang sangat harum mewangi.. tak pakai perfume pun tak pe bro.. rambut korg dah cukup wangi bro pakai pomade ni.. dont worry, pomade ni boleh bawak solat.. . RM45 sahaja bro.. Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 Sekarang untuk order cod atau postage.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:53am 01/06/2017 0

Haa tudia magnum versi 2017 ditukar kpd nama magunamu now ready stock!!! Jadi yg nak beli magnum ni..boleh pm syaa skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magunamu  #magunamupomade  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:28am 01/05/2017 1
Sponsored ads

Assalamualaikum good news kepada anda semua.. Pirates Empire Pomade with vitamin e serum..boleh merawat kulit kepala... Rm30 sahaja!!! COD ALOR SETAR WHATSAPP SAYA KE 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:10am 01/03/2017 0

Haa tudiaa..anchor pomade here...!!! Keras gila gilaa...kalau x gila habaq mai..kita bg balek duit..hahaha . Berminat? Whatsapp segera ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang... #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #anchor  #anchorpomade  #anchorpomadekedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:21pm 01/01/2017 0

Assalualaikum semua!!! Hehe yg mana pegi sekolah tu x kan nak biarkan rambut kusut..? Meh laa try hipster pomade ni..in sya Allah pegi sekolah pon lebih yakin .. . Jadi tiada lagi rambut kerinting selepas ni..tiada lagi rambut kusut.. Macam mana nak order? Boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!! . ADD RM5 FOR POSTAGE COD ALOR SETAR SAHAJA #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

10:51am 01/01/2017 0

Bismillah Alhamdulillah.. Mulakan pagi anda dgn secalit pomade sebelum pegi keja,sekolah,bersukan atau sebagainya... Retrobee Pomade tidak mengeras..tetapi melembutkan rambut... Jadi sesiapa yg berminat untuk melembutkan rambut tetapi styling padu..boleh whats app saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:41am 12/31/2016 0
Sponsored ads

Assalamualaikumm..selamat tengahari!!! Anchor Pomade here!!! Very Hold High Shine Mixfruit/Grape/Strawberry Waterbased 150gram RM35 exclude postage. . Ad yg berminat? Jika ad boleh pm saya di whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang...!! . Boleh juga komen nakkk!! Di ruang komen segera... . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #anchor  #anchorpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:05am 12/31/2016 1

Alhamdulillah..fresh feedback pirates empire pomade ptg nih!!! Keep calm and use pirates empire pomade..hehehe.. So yg berminat nak order pirates empire pomade nih boleh whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 . Rm35 sahaja COD ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

10:32am 12/29/2016 4

Haa tudia magnum versi 2017 ditukar kpd nama magunamu now ready stock!!! Jadi yg nak beli magnum ni..boleh pm syaa skrg 0194160025 0194160025 0194160025 Rm40 sahaja.. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:38am 12/29/2016 4

Morninggg !!! Selamat pagi pencinta pomade! Sudah try retrobee pomade? Amacam? Stylo ke tidokkkk? Mestilah stylo kan...heheheè . Ad yg mencari pomade yg tidak mngeraskan rambut? Haa ni diaa pomade yg lembutkan rambut anda...hehe . Berminat ? Boleh whatsapp2 saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:50am 12/29/2016 0

Alhamdulillah..kini duck head mendapat sambutan meriah... Dh lebih 50 botol dkat saya sudah terjual.. Jadi..anda ingin mencuba duck head pomade? Boleh lah whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang..!!! Usah ditangguh2..hehehe . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

10:54am 12/28/2016 0

The Hipster Pomade Berasaskan Strong Hold Shining terlampau..hehehe Waterbased ..cuci hanya menggunakan air dan x perlu gunakan shampoo.. . Keras nya bertahan sehingga lebih 14 jam..jdi. Jika berminat dgn hipster pomade.. Pm saya skrg ke 0194160025(ikmal) 0194160025(ikmal) 0194160025(ikmal) COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE ! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #HPCOD  #HPCODKEDAH  #hpcodalorsetar  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

6:50am 12/27/2016 1

Tudia tudia tudiaaa...magnum tinggal 2 tin shj lg..ad yg berminat? Boleh pm saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera... Petang stg atau mlm skit kita COD okay? . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

6:45am 12/27/2016 0

Selamat pagi...!!! Alhamdulillah masih diberi peluang utk hidup.... . Sudahkah anda menggunakan magnum pomade? Jika belum..meh roger saya untuk try magnum pomade ni... Kompom puas hati..hehe . Jika berminat..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025segeraaaaaaa Rm40sahaja..COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:38am 12/26/2016 1
Sponsored ads

As salam smua...hehe.. Skull Republic UWB dlm stock dah x banyak.. Jadi yg nak pomade ni.. Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera..!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:34pm 12/25/2016 0

NICE SHOOT BROTHA!!! orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah.. #Repost  @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp ・・・ Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!! Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade.. Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk.. . Strong Hold Supershine Pure Grape Scent Waterbased 113gram RM35 only.. . Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba... Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:48am 12/25/2016 6

NICE SHOOT BROTHA!!! orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah.. #Repost  @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp ・・・ Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!! Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade.. Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk.. . Strong Hold Supershine Pure Grape Scent Waterbased 113gram RM35 only.. . Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba... Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:44am 12/25/2016 2

Salam maghrib smua..... Bro dah cuba pirates empire pomade with vitamin e serum belom? Hehehe..nice ni..jika belumm.. Cepat dapatkan pomade terbaik nih skrg... Whatsapp atau call shj 0194160025 0194160025 0194160025 segera.. . Rm35 Postage add rm5 COD AREA ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:04pm 12/24/2016 0
Sponsored ads

Alhamdulillah..customer ptg ni... Hehe..ad lg yg nak order atau cod pomade? Boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera..! Boleh juga pos ..hehe #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:29am 12/24/2016 5

Hyeee followers yg dikasihi... Meh laa try RisingUp Pomade ni..rm40 sahaja.. Shining dia tip top..hold dia tahan sehingga 12 jam lebih... . Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang..x perlu tangguh2..hehee . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:43pm 12/23/2016 2

Alhamdulillah pomade selamat smpai kpd tuannya..hehe.. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hpcod  #hpcodalorsetar  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

11:16am 12/22/2016 1

Assalamualaikum..tudia anchor pomade..tin mengancam hold padu...shine apatah lg ...hehehe. Very hold High Shine Mixfruit/grape/strawberry scent Haa tudia2..semua wangi2 aihhh..x percaya? Mai try tgk..hehehe. . Rm35 shaja 1 tin.. 150gram..jimat.. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #anchor  #anchorpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:57am 12/21/2016 0
Sponsored ads

As salam semua... Selamat tengahari..hehe.. Stg ad cod lahh ...jd yg nak join cod ..ajummm kita cod skali..hehehe.. . Magnum Pomade Strong Hold Hisgh Shine Ocean Perfume Scent Waterbased 150gram . Hanya rm40 sahaja per pcs.. COD ALOR SETAR . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:05am 12/21/2016 1

Skull Republic Pomade Unorthodox Waterbased Here!!!! Tudia aihhh...power2... X banyak dhhh tinggai 3 shj lg bro... . Strong Hold Sweet Creamy Scent Medium Shine Waterbased 100gram Hanya rm35 shj per pcs . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:50am 12/20/2016 1

Alhamdulillah customer untuk ptg ni..hehe..hensem padu kan...hehehe Jadi yg nak cod mlm ni atau esok..boleh whatsapp sya skrg di 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang... #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

10:32am 12/19/2016 8

Hyeeee cod dh open skrg..jd yg nak cod boleh whatsapp saya skrg ya... Retrobee Pomade Strong Hold High Shine Waterbased Mixfruit Scent Protein Rich . Hanya rm40 sahaja.. COD SEKITAR ALOR SETAR POSTAGE EVERYDAY .. RM5 SAHAJA UNTUK POS 1 MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:54am 12/19/2016 0

Assalamualaikumm..bismimillah alhamdulillah...haaa skrg cod open..hehehe..jd yg dh order ataupun baru nak order..jom kita cod kayyy...hehehe.. Untuk order boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang...!!! . Strong Hold Super Shine Pure Grape Scent Waterbased With vitamin e serum . Harga mampu milik..hanya rm35 sahaja bro.. COD sekitar Alor Setar #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:41am 12/19/2016 0

Hyee bro2 semua... Alhamdulillah..duck head dpt sambutan baik.. Berminat? Boleh whatsapp saya skrg... . Rm40 sahaja..free kotak free sticker.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:40am 12/15/2016 0

Hyee semua..tudia RisingUp ready stock guys...!!! Kalau pakai ni ..rambut mmg lawa shining dia perghhh silau... . Heavy Hold Hard Shine Lavender Scent Waterbase 120ml Rm40 sahaja... . Berminat? Boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:02am 12/14/2016 0

Alhamdulillah ..alhamdulillah ..alhamdulillah ..tudiaaa dpt fresh feedback drpd customer... Customer suka..kami puas hati... . Magnum pomade ni hold dia mengancam dan padu ...perghhh..x kan hmpa x tertarik lgi dgn magnum pomade???? . Bila pakai magnum ni dia melekat tetapi tidak melekit..haaa nampak tuu.. X gatal apabila menggunakan magnum ni haa.. . Jadi..yg berminat sangat2 tu boleh whatsapp atau call saya segera.. 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:11am 12/13/2016 3
Sponsored ads

Hello followers!!! Salam maulidur rasul.. . Sedang mencari pomade yg x keras tetapi styling padu? Haaa retrobee jawapannya.. . Bro2 yg berminat untuk lembutkan rambut..boleh whatsapp saya sekarang . Rm40 sahaja . Call atau whatsapp segera 0194160025 0194160025 0194160025 #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:26am 12/12/2016 1

Assalamualaikum..salam maulidur Rasul... Alhamdulillah..pagi2 lagi customer yg terbaik ni @wakjokor_official mintak COD..hehehe.. . So yg mana nak cod tuh..boleh rojer2 saya skrg... Whatsapp atau call saya 0194160025 0194160025 0194160025 segera... . COD SEKITAR ALOR SETAR POSTAGE ADD RM5 #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:14am 12/12/2016 4

Hello broo2 hensemm!!! Lagi hensem kalau pakai hipster pomade..hehe ...ni kali pertama hipster pomade buat promosi.. Beli 2 free 1 Bayar rm70 utk 2 tin..akan mendapat 3 tin.. . Perghh murah2..jimat derrr... Jadi..bro2 tunggu apa lagi? Masa ni laa peluang utk beli hipster pomade.. . Untuk order boleh whatsapp saya di ¤ 0194160025 ¤0194160025 ¤0194160025 sekaranggg.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hpcod  #hpcodkedah  #hpcodalorsetar  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:23am 12/11/2016 2

Hello gentleman di luar sana!!! Tudia..start harini..hipster pomade sedang buat promotion... Beli 2 percuma 1 Promosii sehingga 31hb shj ok... . Cepat dapatkan hipster pomade drpd @pomade.fianz skrgg jugakkk.. . Roger cepat utk COD Area Alor Setar yeeee.. . Utk otder boleh call atau whatsapp 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hpcod  #hpcodalorsetar  #eatifyoustupid  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:54am 12/11/2016 0
Sponsored ads

Happy sun day...hehe..pergi bercuti mana ye? Kalau nak pegi becuti..meh laa dapatkan pomade yg terbaik drpd @ikmal_sufian_hamza sekarangg.. . Nak keluarr bercuti x kan nak biaq rambut kusut ..serabai.. X macho laaa..hehehe.. Meh try pomade kami sekarang ... . Barulahhh awek melting tgk rambut stylo tuhh..hehee.. . Petang stg ad cod..kalau nak join skali cod tuh..boleh pm saya ok... ■0194160025 ■0194160025 ■0194160025 . COD Alor Setar Add rm5 for postage . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #anchor  #anchorpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:17am 12/11/2016 1

Hyeee..come and grab this awesome pomade now!!! Pomade no 1 in Japan.. . Just rm40 per pcs.. 150gram Waterbased Strong Hold High Shine . Berminat? Boleh whatsapp kami di0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:06am 12/09/2016 4

Salam Jumaat Semuaa!!! Alhamdulillah masih diberi peluang utk hidup..perbanyakkan lah berselawat ok.. Jangan lupa memakai wangi wangian..pakaian berwarna putih..memotong kuku dan sebagainyaa.. . Sudah dapatkan Rising Up Pomade? Jika mahukannya ..whatsapp kami skrg 0194160025 0194160025 ◇0194160025 . Rm40 sahaja.. Lepas jumaat ad cod..yg nak join boleh roger2 saya di whatsapp . Free Postage #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:56am 12/09/2016 0

Rm 35 sahaja per pcs . Yg berminat boleh roger saya di whatsapp 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

3:48am 12/08/2016 3
Sponsored ads

Pirates Empire Pomade Strong hold Supershine Waterbased Puregrape 113gram Rm35 sahaja . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:25am 12/07/2016 1

Hye org aloq setaq..saya dh ad di aloq setaq ni... Yang nak cod pomade tu boleh roger saya skrg Whatsapp/Call:0194160025 0194160025 0194160025 . Strong Hold High Shine Ocean Perfume Scent Waterbased 150gram Rm40 sahaja 1 tin . Free postage utk 2 tin..hehe . Berminat? Cepat whatsapp kami sekarang.. . COD ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadelokal  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #zizanrazak  #fattahamin  #izzueislam  #amarbaharin  #alorsetar  #kedah  #utara  #malaysia 

7:24am 12/06/2016 5

Bismillahirrahmanirrahim..assalamualaikum semua.. Sihat ker...? Kejap lagi abg ad buat cod area bangi gateway..ad yg nak join cod? Kalau ad yg nak join boleh lahhh pm saya skrg di 0194160025 0194160025 0194160025 . Hehe cepat2 whatsapp saya skrg..cepat pm cepat lah dapatnyee..hehe . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadeterbaik  #pomadestylo  #pomadebaik  #pomadelokal  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomadebangi  #pomademalaysia  #pomademurah  #codalorsetar  #codkedah  #codbangi  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #codpomadebangi  #neelofa  #noradanish  #zizanrazak  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam 

4:22am 12/05/2016 0

Hye org bangi... Kejap lagi kita g cod k..nk selit order..boleh pm saya skrg ok.. . Rising Up Pomade Heavy Hold Hard Shine Lavender Scent Waterbased 120gram . Rm40 sahaja..free cod ye.. . Postage add rm5 seluruh malaysia . COD AREA BANGI . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadeterbaik  #pomadebaik  #pomadelokal  #pomadestylo  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #pomademurah  #RisingUpPomade  #RisingUp  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #codbangi 

12:34am 12/03/2016 0

Assalamualaikum..hyee semuaa Org2 bangi!!!!! . Harini abg ada bangi..so org bangi..kalau nak cod pomade dgn saya pon x de masalah..hehehe Boleh roger2 0194160025 sekarang...kejap lagi kita cod ok.. . Antara pomade yang ad..: 1.Hipster Pomade-rm35 2.Pirates Empire Pomade-rm35 3.Skull republic uwb-rm35 4.Anchor Pomade-rm35 5.Retrobee-rm40 6.Magnum Pomade-rm40 7.Duck Head Pomade-rm40 8.RisingUp Pomade-rm40 ___________________ COD Bangi Berminat? PM Sekarang! 0194160025 __________________ Postage add rm5 sahaja . So org2 bangi..cepat2 pm skrg..hehe Nnti lambat habis.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadelokal  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #pomademurah  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #zizanrazak  #amarbaharin 

8:26am 12/02/2016 1

Magnum Pomade sold here . Strong Hold High Shine Ocean Perfume Scent Waterbased 150 gram . Rm40utk setiap 1 tin . Berminat? Pm no yg tertera dlm gambar.. . Malam stg kita cod k.. . Booking pon boleh x dk msalah.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadestylo  #pomadelokal  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadekedah  #codpomadealorsetar  ##pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #pomademurah  #neelofa  #noradanish  #zizanrazak  #fattahamin  #amarbaharin  #abambocey 

6:14am 11/30/2016 1

Strong Hold Super Shine Grape scent Waterbased 113gram Rm35 sahaja beli 3 dapat harga kasih sayang cinta abadi..hahaha . Cepat pm saya skrg +6019-4160026 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #pomadebaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #pomademurah  #caripomade  #jualpomade  #codkedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadekedah  #codpomadealorsetar  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #

12:46pm 11/29/2016 2

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codkedah  #codpomadekedah  #caripomade  #jualpomade  whatsapp 019-4160025 019-4160025 019-4160025 019-4160025 019-4160025 . COD ALOR SETAR

12:45pm 11/23/2016 0

Haa ready stock bro.. Nak? Haa dm lah..hehehe.. Rm35 shj Utk postage hanya tambah rm5 .. Soo..cepat pm skrg.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeinfinite  #pomadeklea  #pomadestylo  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #hipsterpomade  #hipster  #justbeyourself  #codpomadekedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codkedah  #caripomade  #jualpomade  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #zizanrazak 

12:38pm 11/22/2016 1

Hipster Pomade di sini . Stock masih ad tapi x banyak dahh. . Nak ? Haa dm2 cepattt stg habiss .. Hehe . Rm35 sahaja postage add rm5 . CodAlorsetar . Sesuai utk pelbagai jenis rambut Yg kerinting boleh jadi lurus . Yg kusut boleh jadi kemas . Berminat? Pm0194160025 Sekarang .. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeinfinite  #pomadeklea  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadelokal  #hpcodalorsetar  #hpcod  #hpcodkedah  #hipsterpomade  #hipster  #hipsterpomadekedah  #justbeyourself  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #pomademurah  #caripomade  #jualpomade  #codpomadekedah  #codpomade  #codalorsetar  #codpomadealorsetar  #codkedah 

10:24am 11/21/2016 0

Haiiii . Skull republic embos tinggal 2 shj lagi!!!! . Cepat rebut peluang dengan promosi clearence stockkkk!!! Tinggal 2 botol sahaja lagi . Daripada rm45 kini tinggal Rm35 sahaja bro... . So..jangan tunggu lama2..nanti habis menyesal bro. . COD mana? Saya COD alor setar..hehe . So pm lah skrg ... Kalau boleh angkut 2 skali..lagi untung..hehe . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadebaik  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #pomadelokal  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #thisisskullrepublic  #pomadealorsetar  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomademalaysia  #pomademalaysia  #caripomade  #jualpomade  #codpomadekedah  #codkedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #zizanrazak  #amarbaharin 

9:49am 11/21/2016 1

Duck Head Pomade Pomade yg tgh top skrg ni haaaa . Nak? Dm kami skrg . Rm40per pcs . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeinfinite  #pomadeklea  #pomadeterbaik  #pomadebaik  #pomadelokal  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #pomademurah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codkedah  #codpomadekedah  #duckheadpomade  #duckhead 

2:42am 11/21/2016 1

Tudiaa anchor pomade bro! Sempoi ni.. Hold dia mmg padu ahhh Rugi x try... . Nak? Pm skrg di 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomademurah  #pomadeklea  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #caripomade  #jualpomade  #anchor  #anchorpomade  #anchorpomadekedah  #pomadelokal  #codpomadekedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #neelofa  #noradanish  #zizanrazak  #fattahamin 

12:41pm 11/20/2016 0

Lets come and grab this superb pomade . Retrobee pomade here . Strong Hold Mixfruit Scent Watwrbased 100gram . Rm40 bro Nak? Pm lah 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #pomadelokal  #retrobee  #retrobeepomade  #pomadealorsetar  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomademalaysia  #pomadeseller  #caripomade  #jualpomade  #codpomadekedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #alorsetar  #kedah  #utara  #malaysia 

1:00pm 11/19/2016 1

Alhamdulillah, Hipster Pomade HQ dalam proses installation dan renovation sebelum 100% ready for ASEAN market. . InshaAllah hipster pomade akan pergi lebih jauh lagi. Dengan adanya HQ yang akan beroperasi sebagai pusat operasi, marketing dan lain lain kini hipster pomade mengorak langkah untuk menerokai pasaran ASEAN perniagaan ini tiada sempadan! . Bayangkan jika penduduk di jakarta sahaja sudah menjangkau populasi 30 juta. Sudah menyamai.seluruh penduduk Malaysia. Berapa besar pasaran ASEAN!. . Dengan sistem operasi yang mantap, target marketing yang mampan serta 1000 lebih agent di seluruh Malaysia, kita yakin, target untuk menembusi pasaran ASEAN pada masa terdekat bukan omong kosong! . Kami Mencari lebih ramai agent dalam proses mengembangkan pasaran kami ke seluruh ASEAN. Ini bukan retorik, ini impian kami untuk melihat anak muda kita berniaga tanpa sempadan dan batas negara!! Anda akan bangga dengan produk anak muda tempatan yang mampu membantu peniaga2 muda menjana pendapatan, tanpa had. . Pengambilan agent masih lagi dibuka!! . Whatsapp/hubungi kami . 0194160025 0194160025 0194160025 . . #hipsterpomade  #hipsterpomadekl  #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeterbaik  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hpcod  #hpcodalorsetar  #caripomade  #jualpomade  #justbeyourself  #codpomadekedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #hipsterpomadeutm  #hipsterpomadejohor  #Malaysia  #Singapore  #Brunei  #Indonesia 

1:27pm 11/18/2016 1

Salamt malam semua.. Skull Republic UWB Strong Hold Sweet Creamy Scent 100gram Waterbased Rm35 sahaja (free sticker) . Berminat? Boleh pm saya skrg utk order 0194160025 0194160025 0194160025 . Ataupom boleh komen no phone anda skrg di ruang komen. Tq . #pomade  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #ishpomadeshop  #pomadeterbaik  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomademalaysia  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomadebaik  #alorsetar  #kedah  #malaysia  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade  #noradanish  #neelofa  #fattahamin  #zizanrazak 

1:22pm 11/17/2016 0

Slamat ptg.. Duck head pomade..antara pomade yg tgh top skrg ni . Nak? Pm atau dm skrg . Pm 0194160025 0194160025 0194160025 . Rm40 sahaja . JAPGI COD PETRON DEPAN MASJID AMAN ALOR SETAR . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #duckheadpomade  #caripomade  #codpomadekedah  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar 

9:05am 11/16/2016 0

Selamat ptg smua.. . Semoga dalam sihat selalu dan sentiasa dilimpahi rezeki yg Halal drpd Allah swt ..ameen.. . Ok..pirates ni mmg terbaik nk hbaq mai... . Rugi kalau x try...ad vitamin e lg doww... . Haa berminat? Boleh pm sya skrg melalui whatsapp di 0194160025 0194160025 0194160025 . Ataupon tinggalkan no phone anda diruang komen . Kami akan pm anda. . Japgi COD dekat petron dpn majid aman.. Nak join COD? BOLEH ROGER2 SAYA SEKARANG YA. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeterbaik  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadebaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademurah  #pomademalaysia  #codalorsetar  #caripomade  #codpomade  #codpomadealorsetar  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #zizanrazak 

8:57am 11/16/2016 1

The Hipster Pomade Pomade paling famous di Malaysia sekarang ni..!!! Sudah dapatkannya? Jika belum pm kami skrg.. Call atau whatsapp kami di 0194160025 0194160025 0194160025 . Strong Hold High Shine Apple Waterbased 120gram Rm35 sahaja.. Boleh order dengan comment dm ! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadekl  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #pomadebaik  #hipsterpomade  #hipster  #pomadelokal  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademurah  #pomademalaysia  #justbeyourself  #jualpomade  #caripomade  #hpcod  #hpcodalorsetar 

12:36pm 11/14/2016 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday