Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#justsharing Instagram Medias

"Org tnya sy jwb #justsharing  . Ni supliment #satinskinz  dr @satinskinz2u sy mkn sejak kne infection ari tu..now dah consume 3 box..wlupun tak flawless tp alhamdulillah kulit mkin elok..jerawat nanah2(bleh tgok pic before)tak do dah skarang cuma tgl parut tu pn dah pudar..kulit mkin cerah tu tak pasti pulak sbb sy kenan cine sikit..ehh yke?haha . Snang je mkn mcm gula2..xpyh leceh nk bancuh2 or tonggang2 dlm mulut..tp kne ikot pantang & jgn gelojoh sgt bru mkn seminggu dok bsing2 tak de kesan or xputih2..kau nk cpt sgt pegi kikis kulit ats jalan ok Whatsapp +601116544875

12:27pm 01/19/2017 0

Oarfish found in Masao Beach, Butuan City. 01/19/2017 Now, some are claiming that oarfish washing ashore is a sign that an earthquake will soon follow. Shortly before the 2011 Tohoku earthquake and tsunami struck Japan, about 20 oarfish stranded themselves on beaches in the area, Mark Benfield, a researcher at Louisiana State University, told LiveScience in an earlier interview. The oarfish is known in Japan as ryugu no tsukai or "messenger from the sea god's palace," according to the Japan Times. Dozens of the deep-sea denizens were discovered by Japanese fishermen around the time a powerful 8.8-magnitude earthquake struck Chile in March 2010. http://www.thedailybeast.com/articles/2013/10/23/fishy-mystery-are-beached-oarfish-trying-to-tell-us-something.html God please guide us! #justsharing 

11:37am 01/19/2017 0

Point of view #norush  #snow  #snowboard  #fun  #addicted  #calm  #relax  #mountains  #mountainaddicted  #me  #friends  #freakingcold  #don 'tfeelit #passion  #justsharing  #getoutthere 

11:35am 01/19/2017 0

Bukan hanya krim tegang, pil kurus, pakej travel, servis massage malah oil and gas pun meniaga dengan whatsapp. So if you have any buyer, let me know. #tolongkawan  #justsharing 

9:22am 01/19/2017 0
Sponsored ads

Waiting for the pedicab or jeepney back to the train station O yeaaa... manila life . . . Jeep: Php7 pesos nalang pala #fyi  Lrt santolan to Recto Station: Php25 #fyi  . . *Learn to haggle with the pedicab drivers - ang mahal nila maningil mygash! Pang uber ang singil...grabs! . . . #manilalife  #buhaycommuter  #saraojeepneyphilippines  #intramurosmanila  #intramuros  #mustknow  #itsmorefuninthephilippines  #diyfieldtrip  #fieldtripbutnoclassmates  #fieldtripph  #wheninmanila  #sareeforflooding  #choosephilippines  #travelph  #justsharing  #discovermnl  #igersmanila  #history  #wheninmanila  #manilahistory  #igers  #oldmanila  #manilaph  #manilaphilippines  #historicalplaces  #ilovethephilippines 🇵🇭

8:55am 01/19/2017 0

#hahaha  #justsharing  Ganito ka ba? #relatekaba  ? #changeforthebetter  na AIM BETTER #filipino  #pinoy 

8:16am 01/19/2017 1

Padanlah orang perempuan selalu ‘moody’,PMS katanya ️🤒........ Habis satu badan diserang sakit-sakit. Manalah tak mengamuk, kan? - TIPS berkesan hilangkan SENGGUGUT........ TUAMAN PANAS - Tuamkan disekitar perut, pinggang dan punggung. Legaaaaa! . MINUM AIR SUAM - Membuang toksin dan melancarkan peredaran darah . AKTIFKAN DIRI -Jangan biarkan diri anda terkurung didalam bilik kerana menahan sakit. Cubalah menyibukkan diri anda dengan membuat kerjarumah dan melakukan senaman ringan. . JAGA PEMAKANAN - Kurangkan makanan yang berlebihan garam dan gula. Minuman berkafein. Makanan berminyak dan snek. - Lebihkan buah buahan, sayur-sayuran dan makanan berserat tinggi. . ‼️PERINGATAN Pastikan anda mengambil supplement JUS GOYANG RAPAT sebagai persediaan untuk mengelakkan senggugut yg teruk semasa PMS. #HOBsharing  #jusgoyangrapat  #pencucigoyangsegar  #periodpain  #senggugut  #sakitperutteruk  #haid  #sayajualsupplement  #motifviral  #cctv  #justsharing  #2017  #tipskesihatan  #supplementsenggugut 

7:38am 01/19/2017 0

"I couldn't stick to a diet, I have to much of a sweet tooth"... Seek and you will always find alternatives... these are on the shelves in woolworths.. low carb, high protein! #lifehacks  #learning  #knowledge  is the #key  to #success  #aesthetic  #growth  #gym  #diet  #strongnotskinny  #offseason  #choices  #goals  #canstillhavetreats  #justsharing  #becauseican  #change  #chocolate  #sogood  #iifym 

7:18am 01/19/2017 5

Makin kesini semakin bnyk yg nanya; "kpn Denzel dikasih ade? Mudahan lekas hamil lg ya" Puji Tuhan suka bnyk yg berdoa penuh kebaikan biar Denzel punya ade Aku pribadi semakin kesini semakin meresapi jd orgtua bg anakku, ak belum berencana mau kasih dia ade. Tapi lbh pingin siapin dia jd pribadi yg matang dulu. Siapin dia jd pribadi yg memang mentalnya seorang kakak (baik itu nantinya punya ade atau tidak). Bbrapa kali liat saudara bersaudara yg mental adenya malah seperti mental kk. Sedangkan kk nya manja bgt seperti mental ade. Entah ini faktor jarak kelahiran atau pola didikan orgtua. Ak msh terus belajar. Tp ak sbg seorang ibu merasa punya tanggung jwb bgt menjadikan anakku ini punya mental yg lbh matang, puas kasih sayang (bukan memanjakan) dan gag cemburuan, jd bs penuh kasih sayang jg terhadap yg lain. Kdg menurutku pribadi, orgtua itu egois. Maunya katanya sekali capek; jd punya anak langsung bnyk. Tp giliran anak susah diatur, orgtuanya kebetulan lelah semua anak jd tempat pelampiasan amarah. Aku jujur pernah bgtu, pdhl aku baru punya anak satu ini ya. Dan ak merasa ini gag adil utk anakku. Ini cermin yg gag baik utk anakku. Mudahan nanti suatu saat kl Denzel Tuhan anugerahkan seorang ade, Denzel bs jadi kakak yg punya berjiwa kuat, pandai mengayomi, melindungi, menyayangi, perhatian, & gag cemburuan ya nak. Bs diandalkan ade nya. Krn Denzel duluan lbh lama puas dpt kasih sayang sebelum punya ade, dan gag perlu cemburu berlebihan lg kl adenya lbh jd pusat perhatian & kasih sayang. I love u my charming son ❤️ #liamsdenzel  #1y7m  #Godblessmylife  #momlife  #wifelife  #justsharing  #parenting 

7:12am 01/19/2017 5
Sponsored ads

Happy 6 months my daring girl! Half a year has passed since she came into this world. Of course it's been INCREDIBLE. I had no idea that a lil baby like Cassandra would transform my life so much for the better. Beyond any shadow of a doubt she's the most amazing and wonderful creature who has ever touched the face of the earth! • I'm soo happy i fed my baby breastmilk exclusively for this past 6 months (not trying to judge ibuk2 yang kasih susu formula ya) while working full time, pumping at work, and nursing at night. • Mungkin it sounds biasa2 aja buat buat yang masih belum mengalami. Tapi ternyata ngga mudah. Apalagi untuk yang ASInya secukup2nya kaya aku. Musti extra effort. Eventho udah mencoba minum berbagai jenis ASI booster dan makan minum yang banyak.. bahkan udah slalu Pump every 2/3 hours. Tapi tetep segitu2 aja huhu. • Harus kejar2an dengan sisa stock ASI dirumah yang udah mulai ditabung since Cassandra 1 bulan. So, i proud of myself. Hehe. • Untuk Ibu2 yang lain, tetep smangat ya! Kalaupun ASInya sedikit, it's okay. I know you all have infinite love for your kids. Xoxo • • • #ASIexclusive  #ASIeksluif  #pejuangASI  #babyturns6months  #6monthsbaby  #love  #instalike  #ASI  #MPASI  #justsharing  #sharingMommyCassandra 

6:37am 01/19/2017 3

Allah SWT berfirman: لَقَدْ كَفَرَ الَّذِيْنَ قَالُوْۤا اِنَّ اللّٰهَ هُوَ الْمَسِيْحُ ابْنُ مَرْيَمَ ؕ وَقَالَ الْمَسِيْحُ يٰبَنِيْۤ اِسْرَآءِيْلَ اعْبُدُوا اللّٰهَ رَبِّيْ وَرَبَّكُمْ ؕ اِنَّهٗ مَنْ يُّشْرِكْ بِاللّٰهِ فَقَدْ حَرَّمَ اللّٰهُ عَلَيْهِ الْجَـنَّةَ وَمَأْوٰٮهُ النَّارُ ؕ وَمَا لِلظّٰلِمِيْنَ مِنْ اَنْصَارٍ "Sungguh, telah kafir orang-orang yang berkata, "Sesungguhnya Allah itu dialah Al-Masih putra Maryam." Padahal Al-Masih (sendiri) berkata, "Wahai Bani Israil! Sembahlah Allah, Tuhanku dan Tuhanmu." Sesungguhnya barang siapa mempersekutukan (sesuatu dengan) Allah, maka sungguh, Allah mengharamkan surga baginya, dan tempatnya ialah neraka. Dan tidak ada seorang penolong pun bagi orang-orang zalim itu." (QS. Al-Ma'idah: Ayat 72) * Via Al-Qur'an Indonesia https://goo.gl/MqhPUj #latepost  #bersyukurituindah  #alquranterjemahan  #hijabers  #syari  #justsharing  #hdr_beautiful_landscapes  #vscocamphotos  #nikmatallahswt  #lateposts  #pictureoftheday  #potd  #islamagamaku  #ootd  #jalanjalan  #familytime  #mytripmyadventure  #notedtomyself 

6:37am 01/19/2017 0

#KeepAtIt  #JustSharing  #StayPositive  #Fitness  #Talent  #ActionableSolutions  #Actor  #Entertainer  #Dancer  #Voiceovers  #Hope  #NYC  #NewYorkCity 

6:12am 01/19/2017 2

Yesterday @sameera_aboo got it right ! II bought @tomford makeup from @stuttafords Can u guess what I bought. Hint, they are all face products I love u all ❤️❤️❤️ #tomfordmakeup  #tomford  #luxemakeup  #highendmakeup  #southafricanbeautyblogger  #beautyblogger  #beautybugle  #igersdaily  #igmakeup  #notbragging  #justsharing 

4:31am 01/19/2017 4

Dulu saya tidak pernah menyentuh apalagi membaca kitab al qur an ini, llebih kurang 2 tahun belakngan ini. Sempat berpikir enggk bisa lagi membaca al qur an. Meski sekarang masih agak terbatah batah tapi ini lah yang membuat saya cinta kepada agama saya. Yang membuat saya menangis. Yang membuat saya paham islam. Paham yang namanya hidup. Dulu ingat bgt kalau ibu saya ngomongin masalah agama. Baca aja al qur an semua nya ada di dalam nya. Sekarang saya tau betapa hebatnya. Al qur an ini dari pertama di turunkan sampai skrg tidak ada revisi seperti buku2 atau kitab2 lain nya. Yang jelas al qur an mampu membersihkan hati, menenangkan pikiran dan menjaga pébuatan keji dan munkar. #justsharing  #religion  #moeslim  #alquran  #love  #indonesia  #muslim  #like4like  #followforfollow  #dakwah  #sharing  #islam 

4:23am 01/19/2017 4

Setelah mikir berbulan-bulan bwt beli essential oil youngliving (mikir masa iya sih minyak doang bisa redakan sakit? Mikir harganya mehong jg , mikir ini dan itu) walopun banyak teman yg recommend tp saya masih skeptis... akhirnya saya membulatkan tekad bwt beli soalnya hampir sebulan Sa'i batpil ga sembuh2 dan udah minum obat terus2an.. udh 3hari ini dipakein Youngliving Myrtle & Thieves , trus kok kayaknya membaik ya, klo malem ga pernah mampet lg, melernya ilang, batuknya jg ilang.. ini emang krn si Youngliving ini atau memang sudah waktunya Sa'i sembuh ya.. hmmmm anyway Mami happy Sa'i udah sembuuuhh.. #youngliving  #younglivingessentialoils  #justsharing 

3:44am 01/19/2017 5
Sponsored ads

Perang Melawan Mitos #justsharing  #sekadarberkongsi  #ilmu  #medikal  #medtweetmy  #jomshare  #sharingiscaring  #perangmelawanmitos  #mitos  #tweet  #biarakujadipenunggu  #7harimencintaiku  #sayangpapasayatak  #malaysian  #paparicky 

2:27am 01/19/2017 2

The famous Pasig River, hahaha! (Masingit lang)... Modelling my latest Mixmi Phone Wristlet/ Wallet... Available @mixmibags 🤘🇵🇭 . . . . . #pasigriver  #ilogpasig  #nicetoknow  #intramurosmanila  #intramuros  #mustknow  #itsmorefuninthephilippines  #diyfieldtrip  #fieldtripbutnoclassmates  #fieldtripph  #wheninmanila  #sareeforflooding  #choosephilippines  #travelph  #justsharing  #discovermnl  #igersmanila  #history  #wheninmanila  #manilahistory  #igers  #oldmanila  #manilaph  #manilaphilippines  #historicalplaces  #ilovethephilippines 🇵🇭

2:26am 01/19/2017 1
Sponsored ads

#assalamualaikum  #goodmorning  #justsharing  #untukkebaikanbersama  #muslimquotes  #muslimmatters  #astaghfirullah  #astaghfirullahalazim  #quotes  #quotestags  #quotesoftheday  #words  #wordoftheday  #islamisperfect  #imasinner 

12:04am 01/19/2017 0

🇵🇭 MANILA CATHEDRAL 🇵🇭 . . Located in the Plaza Roma, Intramuros, Manila Cathedral is the main Roman Catholic church in the Philippines.. Officially known as the Manila Metropolitan Cathedral-Basilica, it is the seat of the Archibishop of the Archdiocese of Manila, who is normally regarded as the Roman Catholic Primate of the Philippines 🤗 . . . #manilacathedral  #nicetoknow  #intramurosmanila  #intramuros  #mustknow  #itsmorefuninthephilippines  #diyfieldtrip  #fieldtripbutnoclassmates  #fieldtripph  #wheninmanila  #sareeforflooding  #choosephilippines  #travelph  #justsharing  #discovermnl  #igersmanila  #history  #wheninmanila  #manilahistory  #igers  #oldmanila  #manilaph  #manilaphilippines  #historicalplaces  #ilovethephilippines 🇵🇭

11:03pm 01/18/2017 1
Sponsored ads

There's no copyright in Islam. For every Islamic posts you share, you will be rewarded accordingly. That means if more people read your posts and share to others, you will be rewarded even more. Is that better than your possessions, your images that your created and much deserving credit? Anyway, please do let me know, I will remove any posts deemed "inappropriate". Every posts we share is #sadaqahjariah  . Every good word is #charity . So please do not worry about ownership. You will be rewarded by Allah swt. We are not here to seek people's pleasure nor to be famous. It's never about likes and/or the number of followers either. As long as someone read, you will be rewarded for every good words. It's all your charity Please feel free to repost any of these posts that I shared. Those are not mine either. May Allah swt reward all the "rightful owners" immensely for all their efforts. Aamiin ya Rabbal Alamiin. JazakAllahu khair #mydestiny2011 ❤

10:42pm 01/18/2017 5

Don't FREAK OUT when you see my macros! I'm experimenting with a high fat, low carb meal plan and intermittent fasting with an 8-hour window. I tried clean eating and eating 5-6 times a day. It just doesn't work for me. My body is responding really well to this meal plan. I am loving the full flavor foods and not having to eat so many times a day. I honestly hated that! The first couple of days I had major throbbing headaches (probably from my sugar and crappy food withdrawals). I am feeling completely satisfied, never hungry, and yesterday my energy level was insane! Bacon, mushrooms, eggs, cheese, cooked in grass fed butter.

9:55pm 01/18/2017 13

#baby  #car  #justsaying  #justsharing  #justsharingpics  #quotesnotmine  #justsharingquotes  #quotes  #quotesoftheday  #quotestagram  #quotesdaily  #quotesaboutlife  #quotesandsayings  #quotesforlife  #quotesofinstagram  #quotesgram  #quoutesoftruth  #quotesonquotes  #quotestosee  #ipromisetoloveyoueverymomentofforever 

8:21pm 01/18/2017 0

I've been trying to take time in the early mornings to just be quiet. No internet, no music, no youtube, no new horrifying news about the orange menace. I don't always do this. Even as an artist, a supposedly creative person, and a freelancer who largely has control over my own schedule, I'm still habituated to chaotic mornings in which I try to go directly to work, or to fit in a workout before breakfast, or to just start out on the wrong foot by checking emails and getting mired in the swamp of social media too early in the day. I've found that after a few days of giving myself this time to think, time spent doing absolutely nothing aside from drinking coffee and perhaps writing some haphazard morning pages, my imagination is starting to decalcify. Today this resulted in the spark of a notion of a dream; part mapping project, part drawing exercise, part expedition. It may come to nothing, which will be perfectly fine. The sense of possibility is what's important. .. .. .. #woodland  #artiststudio  #handcrafted  #oregonlove  #homeoffice  #design  #pacificnorthwest  #portlandartist  #willamettevalley  #homestudio  #wildernessart  #artist  #wip  #workinprogress  #inkonpaper  #fortheloveofpaper  #rusticdecor  #maps  #topomaplove  #oregonrivers  #justsharing  #carve  #morninglight  #makersgonnamake  #pursuepretty  #flashesofdelight  #peoplescreatives  #sketch  #sketchbook  #landscape 

7:51pm 01/18/2017 16

IWC Schaffhausen at SIHH 2017 'Decoding the Beauty of Time' Gala Dinner  Here Is The Lovely Lady  #WednesdayMotivation  #carmenjorda  #HashTagForLikes  #JustSharing  #WomenInMotorsport  @carmenjorda

6:53pm 01/18/2017 0

Last night the Rams got the better of us but when I read today's article I loved what @_michaelb_7 said about keeping his composure for this team. What a way to show your growth as a player and great kid. #JustSharing  #ilovethisgame  #studentathlete  #BallerU 

6:02pm 01/18/2017 2

PART 2 . Ada sekali tu, Europa oven buat hal , so we have to stop operations for a week. Fikir2 x leh jadi ni, we scouted for a 2nd oven but with a tight budget. Atun said beli kecik sudeyy. I was skeptical, boleh ke oven kecik kita bake jadik elok? She said "Cikgu Intan @thebakegallery boleh! Napa kita x boleh?". Aku benci betul ayat konfiden waze dia ni. . Anyways, true Cikgu Intan bakes nice cakes and Cornell Chef Master oven ni one of her ovens. Masa pi kelas tu, org sibuk amik gambar kek, sy sibuk amik gambar oven ni. TQ Cikgu Intan for sharing this with us. So we have the exact same oven per the photo as our back up oven. . Oven ni can fit one 7" - 10" pan or two of 6" pans. Oven ni kecik je and sgt ringan. Kecik2 cili padi ok. Kek yg dibuat menggunakan oven ni cantik and cepat masak, cuma anda kena guna few times baru dia stable. Better than Electrolux still and only requires 10 mins to panaskan. JIMAT ELEKTRIK! Harga dlm RM 230 - RM 300. . Cuma kalau anda bake back to back, dia ni kena rest satu hari. Jika tidak bantat lah kek anda fr our experience too. . Jika anda baru2 nak baking and have a tight budget, sy suggest anda beli small oven spt gambar di atas. Ataupun brand Firenzi, Butterfly and Milux. Dari pemerhatian saya, brand ini selalu dipakai oleh kebanyakan well known bakers sbg "main" atau 2nd oven mereka. Harga pun tak semahal Europa or any attached oven . Jika business anda dah "expanding" boleh la consider industrial oven such as Berjaya. Kejadian kek itu lebih cantik & stabil cuma anda memerlukan space yang besar utk storage oven jenis ini. Generally, temp utk oven ni lebih rendah dan lebih cepat masak keknya berbanding oven2 yg saya nyatakan earlier. Cth: . Industrial oven 150 - 160C Electrolux oven 165C Europa Valencia oven 160C Cornell Master Chef 155 - 165 C . I hope this would help some of you out there who are scouting for new ovens! Remember, to bake a cake, you don't necessarily need an expensive oven. Do your research to see other views and comments. GOOD LUCK from all of us in @baking_purr . . -THE END- Pic: Xammax.com . #oven  #tips  #igers  #igersmy  #sayajualkek  #sayasukakek  #keksedap  #sayajualdesserts  #justsharing 

5:20pm 01/18/2017 39

PART 1 Persoalan ini selalu berlegar-legar di minda of new bakers. Kami juga melalui fasa yang sama & kami masih baru After attended 1st baking class, we baked using this Electrolux attached oven 60L (spt di atas). Di sinilah 10x percubaan brownies dan baked cheesecakes dibuat. Oven ni nampak cantik and "sleek" tp pada pendapat saya kurang "stable" apabila kita "baking" kek kerana suhunya kadang2 berubah-ubah dan sukar difahami. This oven is more suitable for "roasting chicken, potatoes etc". Jika anda masih ingin menggunakan Electrolux begini, you may consider the digitalised version kerana ada few baker friends yang menggunakan Electrolux berbentuk digital - tak ada masalah. Harga oven ini boleh mencecah RM 1,800 - RM 3,000. . Semasa saya di UK, tuan rumah menyediakan oven brand Bosch (non digitalised). Brand Bosch ni lebih stabil dari Electrolux tp masa saya nak beli habis stok di MY. Harga sekarang mungkin jauh lebih murah cuma masalahnya "service centre" di sini saya dgr not very responsive but seriously, it is good both for baking and roasting. . When I decided to come back to Dengkil, we "plan" to bring back oven ini sbb dah biasa dgn ragamnya. Cuma it means I have to detach it from the wall and build a deck for it in Dengkil. Dapur di Dengkil bkn konsep moden, we don't have built it unit. Fikir balik, it would be costly. We scout around and asked few baker friends and attended other baking classes until we settled for Europa Valencia 688E 52L. . Dari segi rupa Europa ni amatlah buruk rupanya (can't they make it modern look/colourful? Seriously buruk). Tetapi prestasinya untuk "baking" jauh lebih baik dari Electrolux di atas. The cakes are more even and cantik kejadiannya. It is more stable dari segi temperature. Cuma masa nak panaskan agak lama i.e. 30 mins walaupun kami dah panggil Europa Service Centre to "calibrate it". Harga juga lebih murah dlm RM 1,100 - RM 1400. Oven ni kurang sesuai jika nak buat roasting ayam etc. tak secantik Electrolux. In fact, jika boleh, oven yang anda guna untuk baking jangan campur dgn roasting function somehow it will affect the temp for baking fr what we experienced - TO BE CONTINUED - #oven  #tips  #justsharing 

4:05pm 01/18/2017 18
Sponsored ads

人的心真的是很难测的,没有发生一些事,你也不会知道一个人可以做到蛮绝的,每当发生一些事,你才会知道一个人真真的性格。你总觉得,你说什么都不对,人人都会反你的话,自自而然的,你就会少说话,然后缺乏信心,变得紧张害怕。我总觉得生活是真的很困难,不过没办法,我们只可以向前看,向前走。我有时真的好累了。我。只想做回自己! #Life  #LifeQuotes  #Qotd  #Kee  #BeMyself  #JustSharing  #Selfie  #Yolo  #IamWhoIam  #GoodNight 

3:35pm 01/18/2017 7

welcome to the #bulalofamily  Yap, Madz and Jay mama: san kayo galing? me: tagaytay mama: ano ginawa nyo dun? me: nagbulalo mama: kakaen lang kayo bulalo sa tagaytay pa?!?! hahahaha #justsharing  #latepost 

3:23pm 01/18/2017 0

Semua anak kecil menurut saya sama.. Knp? Krn semua ank kcil pasti mempunyai phase yg sama, namun dlm kurun wktu yg berbeda.. Tapi pasti mereka semua mempunyai kelebihan masing2.. Semua ank kcil mempunyai kepintaran yg berbeda2, semua ank kecil mempunyai kelucuan yg berbeda2, dan semua ank kecil pastinya rupawan cantik.. Knp? Krna mereka belum punya dosa.. Namun kadang sering sekali saya temukan bnyk kakak2, tante2, atau ibu2 lainnya mem-bully atau membandingkan ank satu dengan yg lainnya.. Dan tanpa disadari terjadi didepan orangtuanya.. Apalagi ibunya.. Mungkin dianggap lucu.. Atau mungkin dianggap hanya bercanda.. Tapi sebagai seorang ibu pasti tidak akan terima cz it's was so painful.. Tapi mungkin mereka blm mempunyai ank hingga bisa dengan gampang memberikan kataan kepada ank kecil.. Yaa semoga kelak tidak ada orang yg memberikan kata2 tajam tentang anknya nanti.. #justsharing  #loveforkids  #hanyaposting  #semogatidakterjadi  #hatihatidalamberbicaratentangananakkecil  #Alaskamanis  #15mo2weeks 

3:17pm 01/18/2017 1
Sponsored ads

Getting wild up there! #livigno  #snowboard  #snow  #sun  #friends  #everydaycouldbelikethis  #mountains  #Italy  #justgetoutthere  #justsharing  @mikioutagain love ya my friend!

2:19pm 01/18/2017 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday