Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


IPHONE TERMURAH DI KL cahayagadget's profile photo/

IPHONE TERMURAH DI KL

@cahayagadget

Images by @cahayagadget

Seperti yang dijanji kan.. Extra #freetopup .. CELCOM Sape cepat. dia dapat.. Yang dapat tu, jgn lupe drop komen ye . . . Umobile & Maxis.. Tunggu kat ig @cahaya.creation ye.. sabtu ni sis belanje kat sane pulak Thanks korang² yang sudi main² malam ni . . Mane yg rase² nk special topup / special gift.. Boleh terus double tap, komen or whatever yg mampu menarik perhatian sis di ig @cahaya.creation & @cahaya.gadget ye. Sis ade perasan pd org yg sokmo jd antara yg terawal like. huhu, nnti sis bg reward ye

3/23/2017 6:02:07 PM 31

Seperti yang dijanji kan.. #freetopup today.. DIGI Sape cepat. dia dapat.. Yang dapat tu, jgn lupe drop komen ye (sis saje gune warne samar², bagi mata korang tajam sikit) . . . If ramai yg respon kt post ni, sis tambah 1 free topup lagi malam ni!! . . . Umobile / celcom.. Untuk maxis, maaf.. Takde stok malam ni Yg maxis, tunggu kat ig @cahaya.creation ye.. sabtu ni sis belanje kat sane pulak

3/23/2017 5:01:53 PM 23
Sponsored ads

Seperti yang dijanji kan.. #freetopup today.. Umobile Sape cepat. dia dapat.. Yang dapat tu, jgn lupe drop komen ye . . . If ramai yg respon kt post ni, sis tambah 1 free topup lagi malam ni!!

3/16/2017 5:13:29 PM 11

Assalamualaikum & salam sejahtera gaisss Harini sis nk mintak pendapat korang, if sis bagi topup free setiap hari khamis ok x?? Ade tak yg nak topup percuma? Kalau ade, korang nak topup ape?? Drop komen positif korang & topup ape yg korang nak.. if ramai yang nak.. sis akan start free topup ESOK!!! #nnegadget #topupfree malaysia #freetopup malaysia #freetopup #topupfree #giftbynne

3/15/2017 11:12:28 AM 27

Selamat pagi gaiss... selamat berhujung minggu Pada mana yg nak usya harga iPhone, nk jeling² bajet tu.. Boleh terus wsap sis 014-5011159.. jgn DM please #nnegadget

3/12/2017 4:18:50 AM 1

Naahh korang.. sis belanja video sikit Ni iPhone 6 Plus yg sis nak COD ptg ni.. Abg ni dah bayar half price & mintak sis tolong openkan siap², check cun² ape yg patut sblum COD.. Beres je boss.. Mane² pun boleh, yg penting cust puas hati.. Sis senang hati #nnegadget

3/7/2017 7:51:27 AM 0
Sponsored ads

Sejak 2 menjak ni, ramai yang order iPhone 6 Plus dengan sis.. Yg booking sahaja pun, dh lebih dr 5 org Stock makin terhad korang Ade lagi yg berminat? Cepat² wsap 014-5011159.. Booking dulu pun boleh, xnk booking?? Nak beli terus? Lagi lha boleh #nnegadget

3/7/2017 4:25:56 AM 3

IPhone 5s bertingkek-tingkek Harga bermula daripada RM950 sahaja Mai deraiihhh wsap sis.. Wsap jah dulu, tak paksa beli pun aihh 014-5011159 #nnegadget

3/4/2017 3:58:42 AM 1

Wuuuhuuuu.... IPhone 6s & iPhone 6s Plus.. Emmm... Nak ke?? Tapi tak cukup bajet lagi?? Small matter lha.. Meyh cepat WhatsApp sis.. Letak booking je dulu RM100, sis simpan molek² untuk korang.. Korang boleh menabung, dah cukup duit.. boleh trus cari sis semula.. Sis terus post kat korang Tak nak post?? Elleh.. COD pun boleh maaaa WhatsApp je.. 014-5011159 #nnegadget

3/3/2017 11:11:38 AM 0

IPHONE 5s Starting price from RM950 only‼ Didatangkan dengan 4 pilihan warna.. ✨ Grey ✨ Silver ✨ Gold ✨ Rose Gold Whatsapp : 014-5011159 #nnegadget #iphonereadystockmalaysia #iphonereadystock #iphonemurah

3/3/2017 5:32:26 AM 2

Sis tengah packing iPhone untuk di post out.. ade sape² lagi nak join postage esok? Payment sebelum pukul 9 pagi esok ye Boleh wsap sis 014-5011159 #nnegadget

3/2/2017 3:20:32 PM 0

Alhamdulillah, another cust yg bahagia dengan iPhone baru Eh?? gaiss?? tengok je ke?? Sis tengah buat sale ni.. cepat grab sebelum habis stock~ WhatsApp 014-5011159 untuk dptkan harga promosi!! #nnegadget #februarysale #iphonereadystock #iphonereadystockmalaysia

2/26/2017 10:52:11 AM 4

Hi gaisss.. Happy Weekend.. Ni sis nak pesan, ”February Sale" tinggal 2 hari je lagi Mana yg belum grab lagi harga promosi super cawww ni, meyh cepat WhatsApp 014-5011159(niysa)!! Im waiting for you~ #nnegadget

2/26/2017 4:11:45 AM 0

Sis nak main air dulu lawan dgn arus & air terjun yg melompat² Sekali sekala kena jugak cari tempat macam ni.. Kan kan kan . Btw jgn lepaskan peluang untuk grab harga promosi "February Sale" ni twwww Mane yg nk order iPhone tu, boleh je direct wsap 014-5011159 ye.. Kejap lagi sis reply #airterjunsungaitekala

2/25/2017 5:45:15 AM 0

Salam jumaat gaisss Pada hari yg baik, hari jumaat penghulu segala harini.. sis nak buat sale caw-caw punya!! Sape tak grab harga promosi kali ni, confirm menyesal tak sudah lah nnti Nak harga promosi?? WhatsApp sis sekarang!! -promosi sah untuk bulan feb sahaja- #nnegadget #iphonemurah #iphonereadystock #iphonereadystockmalaysia

2/24/2017 8:25:33 AM 0

IPHONE 5 Mengancam tak gaiss?? Mane yang bajet tak berape nk wujud tu, boleh grab yg ni Didatangkan dengan 5 pilihan warna Harga?? Serendah RM760 je gaiss!! Nak murah lg?? Wsap sis skrg!! 014-5011159 . #nnegadget #iphonemurah #iphonereadystock

2/22/2017 2:59:51 AM 0

Hi abang kakak.. Kasi peace sikit ✌ Santai² hujung minggu Ni.. adam nak tanya ni, kalau kakak adam nak buat sale untuk iPhone minggu ni, ok tak?? Ade tak yg nak order? Kakak adam nak kasi harga murah² je Kalau ramai yang komen nak, baru kakak adam buat SALE Respon please . . psttt // komen lah, kalau banyak komen.. Adam boleh dpt upah cekelat Tak kesian kat adam ke? Adam nak cekelat

2/19/2017 8:22:37 AM 4

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday