Search users like: @justinbieber or tags like: instalove



IPHONE TERMURAH DI KL ( @cahaya.gadget )'s profile photo/

IPHONE TERMURAH DI KL ( @cahaya.gadget )

@cahaya.gadget

Images by @cahaya.gadget

Kita ada pilihan~ Pilihlah untuk menjadi HIDUP ini lebih BAIK daripada SEMALAM πŸ’• #salamjumaat  #iphone  #iphoneonly  #apple  #appleiphone  #ios  #iphone3g  #iphone3gs  #iphone5  #technology  #electronics  #mobile  #instagood  #instaiphone  #phone  #photooftheday  #smartphone  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphoneographer  #iphoneology  #iphoneographers  #iphonegraphic  #iphoneogram  #teamiphone 

4:53am 01/20/2017 0

Woooo.. wooo.. wooo.. Ape nii?? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Hihi.. Amacam?? Ade terase mcm nak memilikinya tak?? 😝 . Stock bulan ni laju je mengalir.. Tak banyak dh yg tinggal.. Cepat ambil peluang untuk promosi CNY ni!! FREE POSTAGE/COD COST untuk korang semua!! . WhatsApp sis laju-laju πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 014-5011159(niysa)πŸ’• #iphonemurahmalaysia  #iphonereadystockmurahmalaysia  #iphone  #iphoneonly  #apple  #appleiphone  #ios  #iphone3g  #iphone3gs  #technology  #electronics  #mobile  #instagood  #instaiphone  #phone  #photooftheday  #smartphone  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphoneographer  #iphoneology  #iphoneographers  #iphonegraphic  #iphoneogram  #teamiphone 

9:56am 01/18/2017 2

Stock laju je mengalir~ IPhone 5s 64GB warna GOLD & SILVER out of stock ye.. Dah disapu licin~ Stock lain pun tak berape banyak dah ni.. 😩 . WhatsApp sis laju² untuk booking iPhone pilihan korang!! Lambat, jgn menyesal kalau iPhone pilihan korang pun habis stock yeee... Stock baru tak pasti lagi bila akan smpai, harga pun, kemungkinan xkan sama & xkan dpt semurah ni tw!!! πŸ™ˆ . WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphonegilamurah  #iphoneonly  #iphoneographer  #iphoneuser  #iphone7plus  #iphone7  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia  #bazarpaknilmurah  #uitm  #iphonegiveaway  #technology  #ios  #appleiphone  #jualmurahmurah  #readystock 

12:36pm 01/17/2017 1
Sponsored ads

Haa korang.. Accerrr tekaa.. ape dalam box tu?? 😏 Hehe.. Opcozzzz ler IPHONE!! πŸ“±πŸ“±πŸ“± . Korang.. korang.. korang tw tak?? Kami pos pakai box okeyh, cun² molek isi dalam tu.. sumbat newspaper banyak².. baru selamat πŸ˜‰ . Mane yg belum order lg tuh? Cepat² WhatsApp sis.. booking iPhone idaman korang yerk.. Kalau stock habis, jgn gigit jari pulak nnti πŸ˜œπŸ™ˆ WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphone  #iphoneonly  #apple  #appleiphone  #ios  #iphone3g  #iphone3gs  #technology  #electronics  #mobile  #instagood  #instaiphone  #phone  #photooftheday  #smartphone  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphoneographer  #iphoneology  #iphoneographers  #iphonegraphic  #iphoneogram  #teamiphone  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia 

3:42am 01/17/2017 6

Boleh percaya ke ni?? Betul ke barang akan sampai? Barang original ke?? . Macam-macam soalan yg sis terima 😩 . Sis nak terangkan kt sini yg sis MEMANG TRUSTED SELLER. Walaupun sis baru dlm bisnes jual beli iPhone ni, tp sis TAK MENIPU okeyh! . Harini korang order, esok sis terus pos pada korang. No tipu² okeyh. Nak COD pun boleh πŸ‘Œ Jumpa depan², belek puas², dah puas hati baru bayar πŸ˜‰ . WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphone  #iphoneonly  #apple  #appleiphone  #ios  #iphone3g  #iphone3gs  #technology  #electronics  #mobile  #instagood  #instaiphone  #phone  #photooftheday  #smartphone  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphoneographer  #iphoneology  #iphoneographers  #iphonegraphic  #iphoneogram  #teamiphone  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia 

2:00am 01/17/2017 1

Ada ni haa.. Tengah membungkus πŸ“¦πŸ“¦πŸ“¦ Post out kejap lagi ye.. Sape nk join?? Submit order before 10AM, kami akan pos hari ni jgk!! πŸ˜‰ . Tak cukup bajet lagi? Bajet lari?? Jgn risau, sis boleh tlg kejar 😝 . WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphonegilamurah  #iphonereadystock  #iphoneonly  #iphonegiveaway  #iphonereadystockmurahmalaysia  #iphonemalaysiamurah  #iphonegiveaway  #iphoneographer  #iphoneuser  #iphone7plus  #2017  #iphone7  #jualmurahmurah  #readystock  #technology  #trustedseller  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah 

12:33am 01/17/2017 2

Assalamualaikum & morning korang πŸ’• Dah breakfast ke belum ni?? 😁 . Mulakan setiap langkah dengan Bismillahirrahmanirrahim.. Semoga hari² yg dilalui terus diberkati🌸 #iphonegilamurah  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia  #iphoneuser  #iphoneonly  #iphoneographer  #technology  #teamiphone  #iphone7  #2017  #iphone7plus  #iphonegilamurah  #iphonegram  #iphonegiveaway  #iphoneforsale  #bazarpaknil  #love  #trustedseller 

11:43pm 01/16/2017 0

Promotion FREE POSTAGE!! FREE COD COST!! > valid until 31/1/2017 tw!! . Phone dah murah giler!! + Dapat free gift sehingga RM50.. siap free postage/COD cost lagi tu!! Tak kan tengok je kut?? 😝 . Meyh cpt WhatsApp sis meyh.. 014-5011159(niysa)πŸ’• #iphone4  #iphonegilamurah  #iphonereadystock  #iphonemurah  #bazarpaknil  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #technology  #teamiphone  #readystock  #iphonereadystockmurahmalaysia  #uitm  #jualmurahmurah  #trustedseller 

1:36pm 01/16/2017 0

Assalamualaikum & salam sejahtera πŸ’• Malam ni sis nk share latar belakang sis sikit 😁 🌸 Saya owner @cahaya.gadget & @cahaya.creation yg bersatu di bawah satu perniagaan berdaftar diatas nama "Nurul Niysa Enterprise" 😊 (sis ade SSM okeyh) πŸ˜‰ . Nama diberi, Nurul Khairunnisa binti Zakaria. Merupakan puteri ke-3 kpd Encik Zakaria & Puan Khairiah πŸ‘« Pemegang Diploma Kemahiran Malaysia dlm bidang CulinaryπŸ™Š (tapi hobi lebih pada bidang jahitan & craft) πŸ˜… Teacher kepada anak² murid yg hyper, pintar & comel πŸ’ (cikgu tadika je) 😁 🌸 Mula mendekatkan diri dlm bidang perniagaan drpd sekolah rendah (family business) & mula menubuhkan perniagaan sendiri pada usia 18 tahun (2012) so boleh teka umur sis skrg brpe ye πŸ™ˆ 🌸 Sis perlukan sokongan drpd korang untuk terus menapak, berjalan dan terus berlari dlm bidang perniagaan ini. Terima kasih.πŸ˜˜πŸ’• 🌸 "Ceburilah kegiatan perniagaan, kerana didalamnya terdapat 9/10 sumber rezeki" >>> Al-Tirmizi

12:41pm 01/16/2017 5
Sponsored ads

IPhone original ready stock!! 🚫No preorder!! 🚫No clone!! . Hari ini korang order, Esok sis terus pos!! . Tak nak pos?? No hal lah.. COD pun boleh πŸ˜‰ . WhatsApp sis untuk details / pertanyaan πŸ˜ŠπŸ’• WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphone4  #iphonegilamurah  #iphonereadystock  #iphonemurah  #bazarpaknil  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #technology  #teamiphone  #readystock  #iphonereadystockmurahmalaysia  #uitm  #jualmurahmurah  #trustedseller 

4:07am 01/16/2017 2

Postooo.. Postooo.. πŸššπŸ“¦ Iphone dah ready, untuk fly ke tuan baru~ πŸ˜ŠπŸ’• . Alhamdulillah, rezeki tak pernah salah alamat πŸ˜‡ . Korang bile lg?? Nak merasa pakai iPhone? Tak tahu bajet cukup ke tak?? Haiihhh.. No problem lha, sis boleh tlg πŸ˜‰ . WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphone7plus  #iphonegilamurah  #iphone5  #iphone7  #iphonereadystock  #iphonemurah  #iphonereadystockmurahmalaysia  #iphonemurahmalaysia  #uitm  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #iphonelover  #teamiphone  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #technology  #love  #iphone  #2017 

1:16am 01/16/2017 1

Good morning korang 😊 Amacam cuaca tempat korang hari ni?? Kt tmpt sis hujan lorh β˜” Alhamdulillah.. Subur sikit bumi hari ni πŸ˜‡ . Btw, sis saje share gmbr iPhone 6 ni pagi².. Kut² lha boleh buat tambah² aura nk pergi kerja ni 😝 . Untuk booking / any question / order, just WhatsApp sis okey 😘 014-5011159(niysa) #iphone4  #iphonegilamurah  #iphonereadystock  #iphonemurah  #bazarpaknil  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #technology  #teamiphone  #readystock  #iphonereadystockmurahmalaysia  #uitm  #jualmurahmurah  #trustedseller 

11:57pm 01/15/2017 2

Haaaa... Sis nk bagitau ni, dgn setiap pembelian korang boleh dptkn free gift tau!! 😍 Bukan 🎁.. Bukan 🎁🎁.. Tapi 🎁🎁🎁 free gift!! Amacam?? Ohsem tak?? . Okeyh, taknak bobel bebanyak.. meyh cpt² wsap sis.. Harga tak tetap okeyh!! it's mean?? Yeehhh, still boleh runding tw 😊 . WhatsApp : 014-5011159(niysa) #iphone4  #iphonegilamurah  #iphonrmurah  #iphoneonly  #iphonegram  #iphonegilamurah  #technology  #teamiphone  #iphone7  #iphone7plus  #jualmurahmurah  #bazarpaknil  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia  #uitm  #readystock  #iphone  #jualmurah  #iphonetography 

2:14pm 01/15/2017 1

πŸ“±Price List IPhone Ready Stock πŸ“± Dengan setiap pembelian, anda akan dapat 3 free gift 🎁 Tempered Glass* 🎁 Silicon Casing* 🎁 Power Bank* (*) While stock last . πŸ“¦ Postage(poslaju). Harini order, esok pos . 🚢COD Available βœ” Serdang βœ” Shah Alam βœ” Kuala Lumpur . Untuk details / sebarang pertanyaan boleh direct WhatsApp : 014-5011159(niysa) πŸ’• #iphonegilamurah  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphone7  #iphone7plus  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #iphonetography  #teamiphone  #technology  #uitm  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia 

12:34pm 01/15/2017 2

πŸ“±Price List IPhone Ready Stock πŸ“± Dengan setiap pembelian, anda akan dapat 3 free gift 🎁 Tempered Glass* 🎁 Silicon Casing* 🎁 Power Bank* (*) While stock last . πŸ“¦ Postage(poslaju). Harini order, esok pos . 🚢COD Available βœ” Serdang βœ” Shah Alam βœ” Kuala Lumpur . Untuk details / sebarang pertanyaan boleh direct WhatsApp : 014-5011159(niysa) πŸ’• #iphonegilamurah  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphone7  #iphone7plus  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #iphonetography  #teamiphone  #technology  #uitm  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia 

10:42am 01/15/2017 0
Sponsored ads

πŸ“±Price List IPhone Ready Stock πŸ“± Dengan setiap pembelian, anda akan dapat 3 free gift 🎁 Tempered Glass* 🎁 Silicon Casing* 🎁 Power Bank* (*) While stock last . πŸ“¦ Postage(poslaju). Harini order, esok pos . 🚢COD Available βœ” Serdang βœ” Shah Alam βœ” Kuala Lumpur . Untuk details / sebarang pertanyaan boleh direct WhatsApp : 014-5011159(niysa) πŸ’• #iphonegilamurah  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphone7  #iphone7plus  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #iphonetography  #teamiphone  #technology  #uitm  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia 

7:55am 01/15/2017 1

πŸ“±Price List IPhone Ready Stock πŸ“± Dengan setiap pembelian, anda akan dapat 3 free gift 🎁 Tempered Glass* 🎁 Silicon Casing* 🎁 Power Bank* (*) While stock last . πŸ“¦ Postage(poslaju). Harini order, esok pos . 🚢COD Available βœ” Serdang βœ” Shah Alam βœ” Kuala Lumpur . Untuk details / sebarang pertanyaan boleh direct WhatsApp : 014-5011159(niysa) πŸ’• #iphonegilamurah  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphone7  #iphone7plus  #iphoneonly  #iphonegram  #iphoneographer  #iphonetography  #teamiphone  #technology  #uitm  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #iphonereadystock  #iphonereadystockmurahmalaysia 

4:53am 01/15/2017 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday